Beton Liner

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding !


De combinatie beton-liner biedt onbeperkte mogelijkheden in vorm , afmetingen en uitrusting. In België zijn 7 op 10 gebouwde baden voorzien van een liner : een beproefde methode. Keuze tussen een vervangbare geprefabriceerde liner, of een op de werf gelaste liner : veel hangt af van de te bekleden vorm.
Zowel de bodemplaat als de wanden voeren we 20cm dik uit in gewapend beton : een solide constructie. In combinatie met de gelaste Alcorplan2000 kunnen allerlei bijkomende vormen gerealiseerd worden zoals bv een ondiep zitgedeelte. De prefab-liner is ideaal voor eenvoudige vormen, zoals bv een rechthoek met vaste diepte en eventueel een hoektrap : in principe dus het merendeel van de gebouwde baden. De levensduur van zo'n prefab-liner ligt rond de 15-20 jaar, mits juist onderhouden, en het vervangen duurt ongeveer een halve dag.
Wat uitrusting betreft, zijn er geen beperkingen voor dit type bad. Alle soorten verlichting, tegenstroomsystemen van hobby tot pro, hydromassage-jets, automatische afdekkingen op- of inbouw, alles is leverbaar voor de combinatie beton-liner.