P_Psc kit

De ideale zelf-bouw kit !


Met een PPP-kit kan iedere handige doe-het-zelver een perfect zwembad bouwen in zijn eigen tuin ! De structuur bestaat uit polypropyleen panelen die als verloren bekisting dienen. Het grote verschil met enkele andere merken is wat er achter de panelen zit : twee polypropyleen steunberen per paneel met 2 verankeringspinnen per steunbeer. De structuur uitlijnen, pas zetten en indien nodig corrigeren is veel eenvoudiger dan bij andere zelfbouwsystemen bv met panelen in een montagerail. Eens tevreden over de uitlijning wordt heel de struktuur gefixeerd met de pinnen en staat het geheel direkt al stevig verankerd, zonder bijkomend stut- en schoorwerk.
Wie met een waterpas en bouwlaser overweg kan, en niet bang is om een paar kubieke meters stabilisé te verzetten, kan zeker met een beetje raad en bijstand van Christophe Zwembaden een klein paradijsje in eigen tuin realiseren ! De panelen vormen de meest gladde ondergrond mogelijk voor de liner. Verder zijn alle gebruikelijke opties mogelijk : hoge waterlijn, trappen, ondiepe zone, verlichting, tegenstroomsystemen enzovoort !
Een goed begeleide zelfbouwer komt tot een mooier resultaat : wij besteden extra aandacht aan de voorafgaande gesprekken, om samen met u een passend werkschema op te stellen , en vullen aan op de werf waar nodig. Wij voorzien ook de bouwplannen en werkbeschrijving per project, eigen tekenwerk.