Mozaïkbaden

Monolitisch betonbad met glasmozaïk


De onbeperkte mogelijkheden van de combinatie beton en mozaïk maakt dat deze bouwwijze reeds lang als het summum gezien wordt in de zwembadwereld. Aangevuld met moderne produkten en technieken blijft de ambacht van de glasmozaïk bewaard. In beton kunnen we elke vorm en idee realiseren : overloopbaden, vanishing edge pools, hoogwaterlijnbaden om er maar een paar te noemen.
Alles begint uiteraard bij een correct uitgevoerde betonconstructie, specifiek bedoeld om een betegeling te ontvangen. Als geregistreerd aannemer staat Christophe Zwembaden garant voor een correcte opbouw van de kuip, alles uiteraard uitgevoerd in eigen beheer : één aanspreekpunt voor het gehele project.
Naast glasmozaïk worden tegenwoordig verschillende soorten natuursteen gebruikt voor de binnenbekleding van de kuip: diverse tinten graniet, Indische leisteen in allerlei formaten en motieven. Een gepersonaliseerde mozaïk : logo's , tekeningen en foto's kunnen van uw zwembad een piece unique maken. Wij luisteren graag naar uw ideeën en staan u bij met raad en daad.